Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Peruutus- ja palautusoikeus

Halutessasi peruuttaa tai palauttaa tilauksesi lähetä peruutus-/palautusilmoitus mahdollisimman pian. Ilmoitus lähetetään vastaamalla sähköpostiinne toimitettuun automaattiseen tilausvahvistukseen. Mikäli sähköpostissasi ei ole tilausvahvistusta tallessa, voit lähettää peruutus-/palautusilmoituksen osoitteeseen AnuPuikkonen@designHELMI.fi. Vastausviestissä saat tiedon tilauksen peruuntumisesta tai tarkemmat ohjeet palautukseen.

Tilauksen peruutus on mahdollinen ennen tilauksen käsittelyä. Tilaukset otetaan käsittelyyn tilausta seuraavana arkipäivänä. Ennakkomaksutilaukset otetaan käsittelyyn maksun rekisteröidyttyä.


Varastotuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus eli mikäli haluat palauttaa varastotuotteen, sinun tulee lähettää palautusilmoitus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palauta tuote vasta kun olet saanut vastauksen palautusilmoitukseesi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautus tehdään samaa toimitustapaa käytten kuin tilaus on tehty.


Palautuoikeus ei koske tilauksesta valmistettavia ompelimotuotteita, määrämittaan leikattuja ompelutarvikkeita tai kankaita eikä erikseen tilattavia ompelutarvikkeita eikä sähköisiä palveluita.


NOUTAMATON PAKETTI: Huomioithan, että paketin noutamatta jättämisellä ei voida peruuttaa tai palauttaa tilausta.

Palautusosoite:

Toiminimi designHELMI
Anu Puikkonen
Lammaslammentie 13 B 23
01710 Vantaa