Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Peruutus- ja palautusoikeus

Varastotuotetilauksen peruutus

Se, miten sinun tulee toimia halutessasi peruuttaa tilauksen, riippuu siitä, kuinka pitkällä tilauksesi on:

ENNEN TILAUKSEN KÄSITTELYÄ: Heti tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus on automaattinen viesti. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tässä vaiheessa, voit vastata sähköpostiviestiin ja ilmoittaa peruuttamisesta.

OLET SAANUT SÄHKÖPOSTILLA LASKUN ENNAKKO- TAI OSAMAKSUSTA: Tilauksesi käsittelypäivänä saat sähköpostin, jossa on lasku ennakko- tai osamaksua varten. Mikäli et maksa laskua 14 vrk:n kuluessa, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Toivomme kuitenkin ilmoitusta mahdollisimman pian, mikäli haluat peruuttaa tilauksesi. Näin tuotteet vapautuvat muiden ostettavaksi mahdollisimman pian. Ilmoituksen voit lähettää sähköpostitse vastaamalla ennakko- tai osamaksuviestiin.

TILAUKSESI ON JO POSTITETTU: Tilausta ei voida enää peruutta, mutta varastotuotteita tilatessasi sinulla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Lue lisää vaihto- ja palautusoikeudesta alta. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Nouda paketti postista ja palauta tilaus palaususosoitteeseen. Noutamaton paketti palautuu takaisin lähettäjälle, mutta tästä aiheutuneet kulut veloitetaan tilaajalta.

Varastotuotteiden palautus

Varastotuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus eli mikäli haluat palauttaa varastotuotteen, sinun tulee palauttaa tuote 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen palautusosoitteeseen. Tuotteen tulee olla palautuksen jälkeen myyntikuntoinen.

Kun palautat varastotuotteen, toivomme sinulta palautusviestiä joko sähköpostitse tai palautuksen yhetyteen paperista viestiä. Viestissä tulee näkyä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, palauttamasi tuote ja tilinumerosi. Sähköpostilla lähetettävä palautusviesti tulee lähettää osoitteeseen AnuPuikkonen@designHELMI.fi . Palautamme tuotteista ja tilauksen toimittamisesta maksamasi summan ilmoittamaasi tilinumeroon tuotteen saavuttua ja tarkastettuamme tuotteen myyntikunnon.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Varastotuotteiden vaihto

Varastotuotteilla on 14 vrk:n vaihto-oikeus eli mikäli haluat vaihtaa varastotuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Kun halaut vaihtaa varastotuotteen toivomme sinulta viestiä joko sähköpostitse tai palautuksen yhteyteen paperista viestiä. Viestissä tulee näkyä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tilinumerosi sekä vaihdettavien tuotteiden tiedot. Ilmoita siis tuote, jonka palautat sekä vaihdossa haluamasi tuotteiden tiedot:
  • Haluatko vaihtaa kuljetuksessa vioittuneet tuotteen uuteen samanlaiseen?
  • Haluatko saman tuotteen eri koossa tai värissä?
  • Haluatko kokonaan jonkin toisen tuotteen?
  • Vaihdatko tuotteen lahjakorttiin (lahjakortti voimassa rajoittamattoman ajan)?
Korvaamme vaihdosta aiheutuneet postituskustannukset.

Ompelimotuotetilauksen peruutus

Se, miten sinun tulee toimia halutessasi peruuttaa ompelimotuotetilauksen, riippuu siitä, kuinka pitkällä tilauksesi on:

ENNEN TILAUKSEN KÄSITTELYÄ: Heti tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus on automaattinen viesti. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tässä vaiheessa, voit vastata sähköpostiviestiin ja ilmoittaa peruuttamisesta.

OLET SAANUT SÄHKÖPOSTILLA LASKUN ENNAKKO- TAI OSAMAKSUSTA: Tilauksesi käsittelypäivänä saat sähköpostin, jossa on lasku ennakko- tai osamaksua varten, sekä arvio toimitusajasta. Mikäli et maksa laskua 14 vrk:n kuluessa, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Toivomme kuitenkin ilmoitusta mahdollisimman pian, mikäli haluat peruuttaa tilauksesi. Näin ompelimossamme vapautuu ompeluaikaa muiden tilausten valmistukseen. Ilmoituksen voit lähettää sähköpostitse vastaamalla ennakko- tai osamaksuviestiin.

OLET JO MAKSANUT ENNAKKO- TAI OSAMAKSULASKUN, MUTTA TUOTETTA EI OLE VIELÄ VALMISTETTU: Ilmoita peruuttamisesta mahdollisimman pian sähköpostitse vastaamalla ennakko- tai osamaksuviestiin. Kun ennakko- tai osamaksulaskun maksusuoritus näkyy tilillämme, ostamme/tilaamme tavarantoimittajalta tilaamiisi tuotteisiin tarvittavat kankaat. Mikäli emme ole ehtineet vielä ostaa/tilata kangasta, peruttaminen onnistuu ja palautamme maksamasi summan. Mikäli olemme jo ostaneet/tilanneet kankaan, veloitamme siitä aiheutuneet kustannukset ja palautamme sen erotuksen takaisin. Saat kustannusten arvoisen lahjakortin. Lahjakortti voimassa rajoittamattoman ajan.

TILAUKSESI ON JO VALMISTETTU JA POSTITETTU: Tilausta ei voida enää peruutta, mutta ompelimotuotteilla on vaihto-oikeus. Lue lisää vaihto- ja palautusoikeudesta alta.

NOUTAMATON PAKETTI: Huomioithan, että paketin noutamatta jättämisellä ei voida peruuttaa tilausta.

Ompelimotuotteiden palautus

Ompelimotuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska niiden tilauksesta aiheutuu materiaali- ja valmistuskustannuksia. Lue lisää ompelimotuotteiden vaihto-oikeudesta alta.

Ompelimotuotteiden vaihto

Ompelimotuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska niiden tilauksesta aiheutuu materiaali- ja valmistuskustannuksia. Tarjoamme kuitenkin ompelimotuotteille 14 vrk:n vaihto-oikeuden. Sinun tulee siis palauttaa vaihdettava tuote 14 vuorokauden kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Kun halaut vaihtaa ompelimotuotteen toivomme sinulta viestiä joko sähköpostitse tai palautuksen yhteyteen paperista viestiä. Viestissä tulee näkyä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tilinumerosi sekä vaihdettavien tuotteiden tiedot. Ilmoita siis tuote, jonka palautat sekä vaihdossa haluamasi tuotteiden tiedot:
  • Haluatko vaihtaa kuljetuksessa vioittuneet tuotteen uuteen samanlaiseen?
  • Haluatko saman tuotteen eri koossa tai värissä?
  • Haluatko kokonaan jonkin toisen tuotteen?
  • Vaihdatko tuotteen lahjakorttiin (lahjakortti voimassa rajoittamattoman ajan)?
Korvaamme vaihdosta aiheutuneet postituskustannukset.

Palautusosoite:

Toiminimi designHELMI
Anu Puikkonen
Lammaslammentie 13 B 23
01710 Vantaa