Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verhosuunnittelu

Verkkokauppamme tuo ompelupalvelut suoraan kotiisi ja voit tilata runsaasta valikoimasta juuri sinulle valmistetut verhot. Verhojen valinta on joskus vaikeaa ja haluamme olla apunasi verhojen valinnassa. Joskus värinäytteen tilaus saattaa auttaa päätöksenteossa, mutta tarvittaessa, voit tilata meiltä ilmaisen verhosuunnitelman.

Verhosuunnitelma sisältää verhoja, jotka voit tilata suoraan verkkokaupastamme, mutta se saattaa sisältää myös tuotteita, joita ei ole verkkokauppamme valikoimassa. Ja mikä parasta, saat nämä tuotteet tarjoushinnoin!

Miten ilmainen verhosuunnitelman tilaus toimii?

MITAT

Verhosuunnitelman toteutusta varten tarvitsemme muutamia mittoja, joten verhosuuunnitelman tilaus kannattaa aloittaa rullamitan kaivamisella esiin.

Ole tarkka mittoja ottaessasi, sillä mitat vaikuttavat niin suunnitelman toteutukseen, mutta myös tarjouslaskelmaan, sekä mahdollisen verhotilauksen jälkeen valmistukseen.

A = Mittaa leveys, jonka haluat verhoilla peittää.

B = Mittaa pituus verhotangon yläreunasta tai kiskosta ikkunalautaan tai ikkunan edessä olevan huonekalun pintaan.
 
C = Mittaa pituus verhotangon yläreunasta tai kiskosta lattiaan.
LOMAKE

Kun olet ottanut mitat, täytä verhosuunnitelman tilauslomake. Kysymme lomakkeessa yhteystietojasi, mittoja ja toiveitasi. Muista toiveitasi kertoessasi: mitä enemmän kerrot, sitä paremmin onnistumme.
VALOKUVAT

Kun olet ottanut mitat, ota muutama valokuva. Yhdessä valokuvassa tulisi näkyä ikkunaseinä kokonaisuudessaan lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Toivomme myös muutamia kuvia muusta sisustuksesta ja tilasta, johon verhot tulevat. Näin varmistamme, että verhot sopivat muuhun sisustukseesi ja ovat juuri sinulle sopivat.

Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, voit lähettää ottamasi valokuvat sähköpostitse osoitteeseen Verhosuunnittelu(at)designHELMI.fi

Emme käytä valokuvia muuhun kuin verhosuunnitelman tekoon.
VERHOSUUNNITELMA

Kun olemme vastaanottaneet verhosuunnitelmatilauksen sekä valokuvasi, toteutamme verhosuunnitelman. Lähetämme suunnitelman sekä tarjouslaskelman sähköpostiisi. Tarjous on voimassa 14 vrk ja voit tilata verhot vastaamalla sähköpostiin.  Verhosuunnitelman tilaus ei velvoita sinua tilaamaan.

Tutustu muutamaan toteuttamaamme verhosuunnitelmaan.