Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

30.12.2019

Tänään on vuoden viimeinen työpäivä

Ompelimomme on tänään maanantaina poikkeuksellisesti auki 10.00-17.00. Huomenna uuden vuoden aattona sekä uuden vuoden päivänä olemme suljettu, Palaamme normaaliin arkeen torstaina 2.1.2010. Normaalit aukioloaikamme ovat TI-PE 10.00-17.00 ja LA 10.00-15.00. Hyvää uutta vuotta!

6.2.2019

Verhovalikoimaamme on tullut uusia kankaita

Verkkokauppamme mittatilausverhovalikoima on päivittynyt uusilla kankailla. Mukana uusia tilaa tehokkaasti himmentäviä kankaita. Yö-himmentävä verhokangas on sileäpintainen kauniisti laskeutuva kangas. Star-himmentävä verhokangas on tullut aiemmin valikoimassamme olleen Subdued-kankaan tilalle. Star on vastaava eläväpintaiseksi kudottu himmentävä verhokangas.

Nyt valikoimassamme on myös Vilpolan kankaita. Vilpola kankailla tuot suomalaisen luonnon sisälle kotiisi. Ainoastaan suomalaisten suunnittelijoiden kankaita sisältävästä Vilpola-mallistosta löytyy ajattomia kuoseja sekä kaunista yksiväristä Vanaja-pellavaa. Verhot voit tilata myös pimentäväksi (blackout) vuoritettuna.

6.2.2019

Visa ja Mastercard

Chackout-maksunvälityspalvelun kautta voit maksaa verkkokauppaostoksesi myös Visa-ja Mastercard-korteilla. Kaikki maksuvaihtoehdot ovat esitelty tarkemmin Toimitus- ja maksutavat-sivulla.

6.12.2018

Verkkokaupan maksuvaihtoehdot ovat päivittyneet. Checkout-maksunvälityspalvelun myötä maksaminen on entistä sujuvampaa ja maksuvaihtoehtoja on entistä enemmän.

Checkout-maksunvälityspalvelun kautta voit maksaa suomalaisten pankkien (OP, Nordea, DanskeBank, Handeksbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaOP, S-Pankki ja Ålandsbanken) verkkomaksupainikkeilla tilauksen yhteydessä. Voit valita myös lasku ja osamaksuvaihtoehdoista OP:n laskun, Collector Bankin tai Jouston. Voit valita myös ennakkotilisiirron, jolloin saat tulostettavan ennakkolaskun. Maksuvaihtoehdot ovat esitelty tarkemmin Toimitus- ja maksutavat-sivulla.

3.11.2018

Verhovalikoimaamme on tullut uusia kankaita

Värikkäät ja elämäniloiset Kaisa Turtiaisen suunnittelemat kankaat ovat nyt täällä. Ilo -kukkakuoseista syntyy ompelimossamme mittatilausverhot kotisi piristykseksi ja silmän iloksi. Ilo -kankaat ovat italialaista painotyötä ja materiaalina on ohutta kauniisti laskeutuvaa puuvillaa. Voit tilata verhot ohuena läpikuultavana tai pimentäväksi vuoritettuna.

Tutustu Kaisa Turtiaiseen osoitteessa www.kaisaturtiainen.com tai facebook-sivulla.

Kaisa Turtiaisen kankaita ja muita tuotteita voi ostaa Weecos-verkkokaupasta.