Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

14.1.2018

Korttimaksaminen

Nyt voit maksaa ompelimossa asioidessasi myös kortilla. iZettle korttimaksupäätteellä voit maksaa kaikilla yleisimmillä siru- ja magneettinauhakorteilla mukaanlukien American Express ja Diners Club, lähi-, Apple Pay- sekä Andrioid Pay-maksuilla.

14.1.2018

Uusi ompelimo Pohjoisesplanadilla

Pienen tauon jälkeen Ateljee-ompelimo designHELMI on aloittanut toimintansa uudessa toimipisteessä Helsingin keskustassa. Nyt löydät meidät osoitteesta Pohjoisesplanadi 37, 00100 Helsinki. Ompelimoon kulku sisäsäpihan kautta C-rapusta. Sisäpiha löytyy Halosen vierestä. Ovipuhelimella voit soittaa suoraan ompelimoon, jolloin avaamme alaoven. Ompelimo löytyy 3. kerroksesta.

Ompelimo avoinna ti-pe 10.00-17.00 ja lauantaisin 10.00-15.00 (lauantaisin kulku ompelimoon Halosen myymälän kautta).

Huom! Ompelimossa ei ole verkkokaupan tuoteiden myyntiä. Vain tilausten noutopalvelu.

23.4.2017

Ompelimomme sulkee ovensa toistaiseksi

Ompelimomme sulkee ovensa 1.6.2017 äitiysloman ajaksi. Toimintamme ja tuotevalikoimamme supistuu loman vuoksi, joten:

  • emme ota uusia ompelutöitä vastaan
  • emme tarjoa verkkokaupassamme tilauksesta valmistettavia tuotteita
  • emme tarjoa ilmaista verhosuunnittelua

Loma ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme toiminnasta kokonaan poissa, vaan:

  • toimitamme normaalisti verkkokauppamme varastotuotteita
  • HELMEN HELINÄÄ -verkkolehti jatkaa entiseen malliin

Ompelimo aloittaa toimintansa uudelleen kesän 2018 aikana tarjoten taas kaikkia palveluita ja tuotteita uusin tuulin.

30.10.2016

Helmen helinää -verkkolehti avautuu 1.12.2016

Helmen helinää on uusi suomalainen käsityön verkkolehti suoraan ompelimostamme. Se tarjoaa ompeluohjeita ja ideoita sisustukseen ja vaatetukseen.

Lehden sivuilta löytyy perustietoa materiaaleista ja ompelutekniikoista, mutta myös yksityiskohtaisia ja selkeitä ohjeita yksittäisten tuotteiden valmistukseen.

Kaikki julkaisut, uudet ja vanhat, ovat tilaajien luettavissa koko tilausajan, joten verkkolehti toimii ompelijan, neulojan, askartelijan ja puuhastelijan ohje- ja ideapankkina, johon voi palata yhä uudelleen. Osa julkaisuista on kaikkien luettavissa. Voit tutustua ilmaiseen sisältöön lehden sisällysluettelon kautta.

Muu lehden sisältö avautuu tilaajille 1.12.2016. Lisätietoa tulossa myöhemmin. Voit tilata uutiskirjeen yhteydenotto sivultamme, niin pysyt ajantasalla.

Lehteä tehdään parhaillaan ja sen vuoksi sivujamme päivitetään jatkuvasti. Pahoittelemme tästä johtuvaa haittaa.

10.10.2016

Osallistu kyselyyn ja voita rajaton lukuoikeus uuteen palveluumme

Verkkosivuilla ilmestyneet ompeluohjeet ovat olleet erittäin suosittuja. Ompeluohjeet ovat aiemmin ilmestyneet blogissa, mutta tämän syksyn aikana olemme siirtäneet niitä verkkosivujemme sisältösivuille. Siirto on mahdollistanut parempaa ja selkeämpää tekstien ja kuvien asettelua. Nyt ohjeet ovat entistä selkeämpiä ja helppolukuisempia.

Aiemmin blogissa ilmestyneet ompeluohjeet ovat edelleen kaikkien luettavissa ja jatkossakin näitä kaikille avoimia ompeluohjeita on tulossa. Jopa aiempaa enemmän! Näiden ohjeiden lisäksi olemme kovaa vauhtia kehittelemässä maksullista palvelua, jolla saa pienellä maksulla käyttöönsä kaikki ohjeet.

Nyt tarvitsemme teidän lukijoiden apua, jotta saamme palvelusta juuri teille mieluisen. Kaikken kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan rajatonlukuoikeus uuden palvelumme ompeluohjeisiin. Arvomme kolme palkintoa kyselyn päätyttyä 20.11.2016. Voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

8.10.2016

Ompeluohjeet ovat muuttuneet ja muuttaneet.

Aikaisemmin ompeluohjeet ovat ilmestyneet verkkosivujemme blogissa. Olemme kuitenkin nyt siirtäneet ohjeet sisältösivuille. Siirto on mahdollistanut parempaa ja selkeämpää tekstien ja kuvien asettelua. Nyt ohjeet ovat entistä selkeämpiä ja helppolukuisempia.

Ohjeet löytyvät yläpalkin ompeluohjeet sivulta tai suoraan tästä.

1.7.2016

Uutta blogissa! OMPELIMOSTA: Näin syntyi pitsinen ylioppilasmekko.

Huhtikuun puolivälissä kävimme työhuoneella lävitse asiakkaan ideoita juhlamekosta kevään ylioppilasjuhlia varten. Lue lisää blogista...

1.7.2016

Nyt voit rekisteröityä sivuillemme. Rekisteröiminen tarjoaa sinulle entistä parempaa palvelua.

Olemme parantaneet verkkokauppamme palveluja ja mahdollistaneet rekisteröitymisen sivuillemme. Rekisteröitymisen myötä asioiminen verkkokaupassa on entistä helpompaa, monipuolisempaa ja henkilökohtaisempaa. Kun kirjaudut verkkokauppaan, yhteystietosi päivittyvät automaattisesti tilauslomakkeeseen. Voit milloin tahansa muokata tietojasi ja tarkastella tilaushistoriaasi. Kirjautumisominaisuuden myötä voimme tarjota erilaisia kampanijoita ja henkilökohtaisia tarjouksia. Pääset rekisteröitymään asiakastili-sivulta.

2.3.2016

Olemme nyt myös Facebookissa.

Voit seurata Facebook-sivujamme painamalla alla olevaa painiketta.