Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

6.12.2018

Verkkokaupan maksuvaihtoehdot ovat päivittyneet. Checkout-maksunvälityspalvelun myötä maksaminen on entistä sujuvampaa ja maksuvaihtoehtoja on entistä enemmän.

Checkout-maksunvälityspalvelun kautta voit maksaa suomalaisten pankkien (OP, Nordea, DanskeBank, Handeksbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaOP, S-Pankki ja Ålandsbanken) verkkomaksupainikkeilla tilauksen yhteydessä. Voit valita myös lasku ja osamaksuvaihtoehdoista OP:n laskun, Collector Bankin tai Jouston. Voit valita myös ennakkotilisiirron, jolloin saat tulostettavan ennakkolaskun. Maksuvaihtoehdot ovat esitelty tarkemmin Toimitus- ja maksutavat-sivulla.

3.11.2018

Verhovalikoimaamme on tullut uusia kankaita

Värikkäät ja elämäniloiset Kaisa Turtiaisen suunnittelemat kankaat ovat nyt täällä. Ilo -kukkakuoseista syntyy ompelimossamme mittatilausverhot kotisi piristykseksi ja silmän iloksi. Ilo -kankaat ovat italialaista painotyötä ja materiaalina on ohutta kauniisti laskeutuvaa puuvillaa. Voit tilata verhot ohuena läpikuultavana tai pimentäväksi vuoritettuna.

Tutustu Kaisa Turtiaiseen osoitteessa www.kaisaturtiainen.com tai facebook-sivulla.

Kaisa Turtiaisen kankaita ja muita tuotteita voi ostaa Weecos-verkkokaupasta.

14.1.2018

Korttimaksaminen

Nyt voit maksaa ompelimossa asioidessasi myös kortilla. iZettle korttimaksupäätteellä voit maksaa kaikilla yleisimmillä siru- ja magneettinauhakorteilla mukaanlukien American Express ja Diners Club, lähi-, Apple Pay- sekä Andrioid Pay-maksuilla.

14.1.2018

Uusi ompelimo Pohjoisesplanadilla

Pienen tauon jälkeen Ateljee-ompelimo designHELMI on aloittanut toimintansa uudessa toimipisteessä Helsingin keskustassa. Nyt löydät meidät osoitteesta Pohjoisesplanadi 37, 00100 Helsinki. Ompelimoon kulku sisäsäpihan kautta C-rapusta. Sisäpiha löytyy Halosen vierestä. Ovipuhelimella voit soittaa suoraan ompelimoon, jolloin avaamme alaoven. Ompelimo löytyy 3. kerroksesta.

Ompelimo avoinna ti-pe 10.00-17.00 ja lauantaisin 10.00-15.00 (lauantaisin kulku ompelimoon Halosen myymälän kautta).

Huom! Ompelimossa ei ole verkkokaupan tuoteiden myyntiä. Vain tilausten noutopalvelu.