Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blogi

OMPELIMOSTA: Näin syntyi pitsinen ylioppilasmekko!

Share |

Perjantai 1.7.2016 klo 20:34 - Anu


Huhtikuun puolivälissä kävimme työhuoneella lävitse asiakkaan ideoita juhlamekosta kevään ylioppilasjuhlia varten. Reilun puolen tunnin aikana kävimme lävitse asiakkaan mukana tuoman mallikuvan ja kankaat. Katsoimme kaikki yksityiskohdat lävitse ja mittojen oton jälkeen minä jäin tyhjän kaavapaperin eteen.

WP_20160424_001.jpg

Seuraavaksi vuorossa oli kaavoitusta, leikkausta ja ompelua, jotta puku olisi valmis ensimmäiseen sovitukseen. Jätimme muutaman yksityiskohdan vielä auki, joita on helpompi miettiä puvun ollessa päällä kuin paperille piirrellen.

WP_20160505_004.jpg

WP_20160505_007.jpg

Ensimmäisessä sovituksessa katsoimme pääntien ja kädentien muodon, vyön mallin, helman pituuden ja totta kai istuvuuden. Katsoimme myös, kaivataanko johonkin lisää koristeita ja olisko jotkin muutokset paikallaan. Sovituksen jälkeen pukua pääsi tekemään valmiiksi.

WP_20160522_016.jpg

Toiseen sovitukseen puku käytännössä oli valmis, mutta vyön paikkaa haluttiin vielä vähän laskea, jotta se olisi juuri kohdallaan. Ja puku oli valmis juhlia varten.

Kuva_1.jpg

Katso lisää kuvia kuva-albumista!


Haluatko sinäkin teettää mittatilauspuvun? Voit varata ajan ompelimoomme, niin käydään yhdessä lävitse ideoitasi. Sinulla ei tarvitse olla vielä valmista ideaa, pelkkä ajatus uudesta vaatteesta riittää. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan vaatetta juuri sinulle.