Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ateljee-ompelimo designHELMI - Palvelut


Ateljee-ompelimo designHELMI on pieni kotiompelimo Vantaan Pähkinärinteessä, josta saa ammattitaitoista suunnittelu-, kaavoitus- ja ompelupalvelua:

Vaateompelu

Vaatteet suunnittelusta valmistukseen mittatilauksesta niin arkeen kuin juhlaan myös hääpuvut. Vaatteiden korjaus- ja muodistus toiveittesi mukaan.

Sisustusompelu

Suorat sivuverhot, vuoritetut verhot, paneeliverhot, purjerengasverhot, kapat... Verhot kuin verhot saat ne mittatiltauksena ompelimostamme. Saat ompelimomme asiakkaana tarvittaessa ilmaista verho- ja sisustusteksiilisuunnittelua. Koristetyynyt ja päiväpeitteet sekä kaitaliinat ja muut pöytäliinat kuuluvat ompelimomme sisustusompeluvalikoimaan. Ompelemme myös istuintyynyt ja -pehmusteet.

Verkkokauppa

Verkkokauppa tuo ompelupalvelun suoraan kotiisi! Runsaasta valikoimasta voit valita itsellesi esimerkiksi uudet verhot. Autamme verkkokaupan asiakkaita verhojen valinnassa ja tarjoamme ilmaista verhosuunnittelua internetin välityksellä.

designHELMI

designHELMI-tuotteet valmistetaan käsityönä ompelimossamme. Valmistamme tuotteita myös tilauksesta toiveittesi mukaan!

Palvelut yrityksille

Toimenkuvaamme kuuluu yhteityö eri yritysten kanssa, yksittäisistä projekteista pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Yritykselle tarjottaviin palveluihin kuuluu kaikki vaatetus- ja sisustusalan palvelut suunnittelusta valmistukseen. Yhtenä suosittuna palveluna asiakasyrityksen ylijäämämateriaaleista valmistettujen käsityötuotteiden suunnittelu ja valmistus. Tai tarvitseeko liikkeesi korjausompelijan palveluja? Ota yhteyttä!