Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ateljee-ompelimo designHELMI

Palvelut


Helsingin keskustassa Pohjoisesplanadilla sijaitseva Ateljee-ompelimo designHELMI on monipuolinen ompelimo, josta saa ammattitaitoista suunnittelu-, kaavoitus- ja ompelupalvelua:

Vaateompelu

Vaatteet suunnittelusta valmistukseen mittatilauksesta niin arkeen kuin juhlaan myös hääpuvut. Vaatteiden korjaus- ja muodistus toiveittesi mukaan. Myös miesten pukujen korjaus. Jos vaatteestasi on irronnut nappi tai haluat jopa loihtia siitä jotain uutta, voit tuoda sen meille.

Sisustusompelu

Suorat sivuverhot, vuoritetut verhot, paneeliverhot, purjerengasverhot, kapat... Verhot kuin verhot saat ne mittatiltauksena ompelimostamme. Saat ompelimomme asiakkaana tarvittaessa ilmaista verho- ja sisustusteksiilisuunnittelua. Koristetyynyt ja päiväpeitteet sekä kaitaliinat ja muut pöytäliinat kuuluvat ompelimomme sisustusompeluvalikoimaan. Ompelemme myös istuintyynyt ja -pehmusteet.

Verkkokauppa

Verkkokauppa tuo ompelupalvelun suoraan kotiisi! Runsaasta valikoimasta voit valita itsellesi esimerkiksi uudet verhot. Autamme verkkokaupan asiakkaita verhojen valinnassa ja tarjoamme verhosuunnittelua myös internetin välityksellä.

designHELMI

designHELMI-tuotteet valmistetaan käsityönä ompelimossamme. Valmistamme tuotteita myös tilauksesta toiveittesi mukaan!

Palvelut yrityksille

Toimenkuvaamme kuuluu yhteityö eri yritysten kanssa, yksittäisistä projekteista pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Yritykselle tarjottaviin palveluihin kuuluu kaikki vaatetus- ja sisustusalan palvelut suunnittelusta valmistukseen. Yhtenä suosittuna palveluna asiakasyrityksen ylijäämämateriaaleista valmistettujen käsityötuotteiden suunnittelu ja valmistus. Tai tarvitseeko liikkeesi korjausompelijan palveluja? Ota yhteyttä!