Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitus- ja maksutavat

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa ennakkomaksulla, postiennakolla, osamaksulla (ennakkomaksu ja lasku 14 vrk) tai laskulla (14 vrk). Huomioithan, että ompelimotuotteet valmistetaan vasta tilauksesta, joten niiden tilaaminen on mahdollisa vain ennakko- tai osamaksulla.

ENNAKKOMAKSU: Saat laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on käsitelty. Mikäli tilauksesi sisältää ompelimotuotteita, tilaamasi tuotteet siirtyvät valmistukseen, kun maksusuoritus näkyy tiliillämme. Tämän jälkeen tuotteet postitetaan sinulle antamaasi osoitteeseen. Mikäli et maksa tuotteita 14 vuorokauden kuluessa, tilauksesi peruuntuu automaattisesti.

POSTIENNAKKO (vain varastotuotteisiin, ei tilauksesta valmistettaviin ompelimotuotteisiin): Maksat tilauksesi postissa noutaessasi paketin. Valitessasi postiennakkomaksun tilaukseen lisätään 5,35 €:n postiennakkomaksu.

OSAMAKSU: Maksu jaetaan kahteen osaan. Ensimmäisestä osasta saat laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on käsitelty. Osamaksun ensimmäinen osa on vähintään puolet tilauksen kokonaissummasta. Tilauksen sisältäessä ompelimotuotteita, osamaksun ensimmäinen osa sisältää kaikki materiaalikustannukset. Eli ensimmäinen osa saattaa olla enemmän kuin puolet tilauksen kokonaissummasta. Mikäli et maksa ensimmäistä osaa tuotteista 14 vuorokauden kuluessa, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Mikäli tilauksesi sisältää ompelimotuotteita, tilaamasi tuotteet siirtyvät valmistukseen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Tämän jälkeen tuotteet postitetaan sinulle antamaasi osoitteeseen. Tuotteiden mukana lähetetään lasku osamaksun toisesta osasta. Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Lasku sisältää loput tilauksen kokonaissummasta sekä 5,00 €:n laskutuslisän.

LASKU (vain varastotuotteisiin, ei tilauksesta valmistettaviin ompelimotuotteisiin): Saat tilauksesi mukana laskun, jolla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Laskutuslisä on 5,00 €. Huomioithan, että tilatessasi laskulla tilauksen toimittaminen vaihtoehtoiseen toimintusosoitteeseen tai pakettiautomaattiin ei ole mahdollista.

KÄTEINEN: Jos noudat tilauksen ompelimostamme, voit maksaa tilauksen noudon yhteydessä käteisellä. Mikäli tilauksesi sisältää ompelimotuotteita, osa maksusta tulee suorittaa ennakkomaksulla. Tällöin maksu suoritetaan osamaksulla. Osamaksun ensimmäinen osa on vähintään puolet tilauksen kokonaissummasta. Osamaksun ensimmäinen osa sisältää kaikki ompelimotuotteiden materiaalikustannukset, eli ensimmäinen osa saattaa olla enemmän kuin puolet tilauksen kokonaissummasta. Mikäli et maksa ensimmäistä osaa tuotteista 14 vuorokauden kuluessa, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Tilaamasi tuotteet siirtyvät valmistukseen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Saat ilmoituksen, kun tuotteet ovat valmistuneet, niin voit varata noutoajan puhelimitse.

Toimitustavat ja -kulut

POSTI: Pienet toimitukset lähetetään kirjeenä ja ne jaetaan postin mukana laatikkoon. Isot toimitukset lähetetään postipakettina, jolloin lähetystä voi seurata lähetystunnuksella postin sivuilla. Toimituskulut kirjeille ja postipaketeille:

  • Värinäytteiden toimitus: 0,00 €
  • Alle 20,00 €:n tilaus: 2,00 €
  • Alle 30,00 €:n tilaus: 3,00 €
  • Alle 40,00 €:n tilaus: 4,00 €
  • Alle 50,00 €:n tilaus: 5,00 €
  • Yli 50,00 €:m tilaus: 10,00 €

PAKETTIAUTOMAATTI: Paketti toimitetaan osoitettasi lähinnä olevaan pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun paketti on saapunut automaattiin. Ilmoitustekstiviesti sisältää pakettiautomaatin lokeron avauskoodin, joten pidä viesti tallessa. Mikäli haluat noutaa paketin jostain toisesta pakettiautomaatista kuin lähimmästä automaatista, ilmoita mieluisin pakettiautomaatin osoite tilauslomakkeen viestikentässä. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Toimituskulut pakettiautomaattipaketeille:

  • Alle 50,00 €:n tilaus: 6,90 €
  • Yli 50,00 €:n tilaus: 10,00 €

Lisätietoa paketin vastaanottamisesta pakettiautomaatista postin sivuilla. Valitessasi toimitustavaksi pakettiautomaatin valitse maksutavaksi ennakkomaksu, osamaksu tai postiennakko. Laskulla tilaaminen ei ole mahdollista.

NOUTO: Voit noutaa tilauksesi myös ompelimostamme, katso yhetystiedot täältä. Ompelimomme on avoinna vain ajanvarauksella, joten muista sopia noudolle aika. Noutaessasi tilauksen ompelimostamme toimituskulut ovat 0,00 €.