Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verhosuunnitelmia

Keittiö

Asiakas halusi keittiöönsä uuden verhon. Aikaisemmin olleet sivuverhot tuntuivat hankalilta, koska ikkunan edessä on ikkunalauta. Väritoiveena oli jotain, mikä sopii maalatun seinän väriin.

Suunnitelmassa on luonnonvalkoisesta ORSAY-kankaasta valmistettu purjerengaskappa. Purjerenkaat tekevät kapasta viimeistellyn näköisen.

"Purjerenkaat olivat ihan uusi juttu."

Asiakas innostui teettämään ompelimossamme istuintyynyjä keittiöntuoleihin, kun oli saanut kapan ikkunaan.

Makuuhuone

Asiakas halusi makuuhuoneeseensa verhot, jotka tuovat vähän lisää väriä muuten hyvin valkoiseen sisustukseen. Asiakkaalla oli jo tilassa pimentävä rullaverho, mutta koki, että valoa tulee liikaa rullaverhon sivuilta.

Suunnitelmassa on 2 kpl värikäskuvioista JAVA-pimentävää sivuverhoa reunoilla, jolloin ne estävät valon pääyn rullaverhon sivuilta. Verhot ovat ripustettu etummaiseen kiskoon. Taempaan kirkoon on ripustettu valkoiset HARMONIA-sivuverhot, jotka keventävät vaikutelmaa ja päästävät valoa sisään rullaverhon ollessa ylhäällä.

"En voi olla tuijottamatta uusia verhojani."

Asiakas tilasi myös värikkään tyynykokoelman TANJORE-tyynynpäällisistä valkoisen sängynpeitteen päälle.

Pelihuone

Asiakas halusi pelihuoneeseensa uudet verhot. Toiveissa oli suosikkijoukkueen logoa mukaileva värimaailma. Ongelmallisena asiakas piti ikkunan sijaintia seinän toisessa reunassa.

Suunnitelmassa on 2 kpl punaisia MALIBU-sivuverhoja. Malibu-kangas on hyvin elävä. Sen pinta on käsitelty ryppyiseksi sekä siinä on kudottuja kiiltäväpintaisia pystyraitoja. MALIBU-sivuverhojen seurassa on 2 kpl sinisiä TANJORE-sivuverhoja, joiden pinta on kauniin himmeäkiiltoinen.

Ikkunan sijaitessa seinän toisessa laidassa, verhot voidaan ryhmitellä epäsymmetrisesti, jolloin kokonaisuus on toimiva. Kun verhot ripustetaan kahteen eri kiskoon, voidaan verhojen järjestystä muutella helposti oman mielen mukaan.

"Toimii. Palvelu on juuri minunlaiselleni ihmiselle, joka ei tiedä verhoista yhtään mitään. Helppoa."

Asiakas oli tyytyväinen verhosuunnitelmaan ja tilasi vielä väriin sopivia TANJORE-tyynynpäällisiä koristetyynyihin pelihuoneensa sohvalle.

Miten voin tilata itselleni suunnitelman?

Lue lisää täältä. Tilauslomakkeeseen pääset tästä.